Uw Norton Password Manager-gegevens importeren

De optie Importeren/Exporteren is alleen beschikbaar op Windows.

U kunt uw Norton Password Manager-gegevens importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up heeft gemaakt. U kunt de Password Manager-gegevens ook importeren uit het mobiele profiel dat u in de eerdere versie van Norton-beveiligingsproducten heeft opgeslagen.

U kunt de geïmporteerde gegevens vervangen of samenvoegen met de bestaande Password Manager-gegevens die u heeft opgeslagen.

Het bestand dat u wilt importeren, mag niet groter zijn dan 15 MB voor CSV-bestanden en 35 MB voor NPM-bestanden.

Uw gegevens importeren

1. Klik op het Norton Password Manager -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

2. Als u daar in het venster Aanmelden of een account aanmaken om wordt gevraagd, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account om u bij Password Manager aan te melden.

3. Selecteer Instellingen in het hoofdvenster van Norton Password Manager, klik op de tab Importeren/Exporteren en vervolgens op Importeren.

4. Selecteer in het venster Importeren in safe een van de volgende opties:

• De geïmporteerde gegevens met bestaande gegevens samenvoegen

Deze optie voegt uw geïmporteerde gegevens samen met bestaande gegevens.

• Bestaande gegevens vervangen door geïmporteerde gegevens

Deze optie vervangt bestaande gegevens door geïmporteerde gegevens.

5. Navigeer naar uw back-upgegevens, selecteer ze en klik op Openen. Als u daarom gevraagd wordt, voert u het wachtwoord voor het back-upbestand in.

6. Klik op OK.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133087_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/08/2018