Het Identity Safe-wachtwoord wijzigen

Wijzig uw Identity Safe-wachtwoord regelmatig om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens in Identity Safe te voorkomen. U kunt het wachtwoord wijzigen via de optie Wachtwoordbeveiliging in het venster Instellingen.

Als u uw Identity Safe-wachtwoord van uw online safe wilt wijzigen, moet het opgegeven wachtwoord voldoen aan de volgende kenmerken:

• ten minste acht tekens

• ten minste één hoofdletter

• ten minste twee cijfers (0 tot en met 9)

• ten minste één symbool (zoals * > & $ %)

• Het wachtwoord mag niet overeenkomen met de gebruikersnaam of wachtwoord van uw Norton Account.

U kunt hier uw geheugensteun instellen als u dit niet hebt gedaan toen u Identity Safe configureerde.

Het wachtwoord voor Identity Safe wijzigen

1. Open uw browser en selecteer het menu Safe open/Safe gesloten op de Norton-werkbalk.

Het menu Safe gesloten wordt weergegeven wanneer u bent afgemeld bij uw online safe. U moet het wachtwoord van uw online safe opnieuw invoeren voor toegang tot uw safegegevens.

2. Selecteer onder het menu Safe open de optie Instellingen en klik vervolgens op Wachtwoordbeveiliging.

3. Klik in het venster Wachtwoordbeveiliging onder Identity Safe-wachtwoord op Wachtwoord wijzigen.

4. Voer in het venster Identity Safe-wachtwoord wijzigen het huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in. Bevestig vervolgens het nieuwe wachtwoord.

5. Klik op OK.

6. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Wachtwoorden en beveiliging

Norton Identity Safe

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133086_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/07/2012