Uw Identity Safe-gegevens exporteren

De optie Importeren/Exporteren is alleen beschikbaar op Windows.

U kunt uw Identity Safe-gegevens exporteren ter beveiliging, voor gegevensherstel, of wanneer u uw Identity Safe-gegevens naar een nieuwe computer overbrengt. U kunt de automatische back-upfunctie inschakelen om automatisch back-ups te maken van uw safe. De back-ups die automatisch worden gemaakt, worden lokaal opgeslagen op uw apparaat in Users\<gebruikersnaam>\My Documents\Norton Identity Safe Backups\<Norton-accountnaam>.

Als u automatische back-up wilt inschakelen, klikt u in het hoofdvenster van Norton Identity Safe op het instellingen pictogram in de vorm van een tandwiel, klikt u op het tabblad Importeren/exporteren en selecteert u Schakel automatische back-ups in.

Uw Identity Safe-gegevens exporteren

1. Klik op het Norton Identity Safe -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

2. Als u daarom in het venster Aanmelden of een account maken gevraagd wordt, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account om u bij Identity Safe aan te melden.

3. Klik in het hoofdvenster van Norton Identity Safe op Instellingen en vervolgens op de tab Importeren/Exporteren.

U kunt een van de volgende opties selecteren:

• Back-upindeling voor Identity Safe - DAT-bestand

U kunt uw DAT-bestand met een wachtwoord beschermen voor extra beveiliging.

• Zonder opmaak - CSV-bestand (alleen aanmeldingen en notities)

4. Klik op Exporteren.

5. In het vakje Bestandsnaam navigeert u naar of typt u de locatie waar u uw gegevens wilt opslaan. Voer de naam in die u aan het bestand wilt geven, met het achtervoegsel .dat.

6. Klik op Opslaan.

7. Klik op OK in het bevestigingsvenster.