Een notitie bewerken of verwijderen

Alle notities die u heeft opgeslagen, worden in het venster Notities weergegeven. U kunt de details bewerken van notities die u heeft opgeslagen. U kunt een notitie ook verwijderen als u die niet meer nodig heeft.

Een notitie verwijderen in Windows of op Mac

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik in Windows op het Norton Identity Safe -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

• Op Mac gaat u naar de map Programma's en start u Norton Identity Safe.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton Identity Safe op de tab Notities.

3. Klik op de notitie die u wilt bewerken of verwijderen.

U kunt de optie Sorteren op gebruiken om een notitie sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een notitie zoeken in het vakje Uw safe doorzoeken

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een notitie wilt bewerken, klikt u in het weergegeven venster op Bewerken en brengt u de gewenste wijzigingen aan. Vervolgens klikt u op Opslaan.

• Als u een notitie wilt verwijderen, klikt u in het weergegeven venster op Verwijderen en vervolgens op Ja in de melding.

5. Klik op Opslaan.

Een notitie bewerken of verwijderen op Android of iOS

1. Meld u aan bij de Norton Identity Safe-app.

2. Tik in het scherm Mijn safe op Notities.

3. Tik op de notitie die u wilt bewerken of verwijderen.

U kunt ook in het zoekvakje naar een notitie zoeken.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een notitie wilt bewerken, tikt u op het bewerkingspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm, voert u de vereiste wijzigingen door en tikt u op het vinkje.

• Als u een notitie wilt verwijderen, tikt u op Notitie verwijderen rechtsonder in het scherm en bevestigt u de verwijdering in het waarschuwingsdialoogvenster. Afhankelijk van uw instelling wordt u mogelijk gevraagd om uw safewachtwoord om de verwijdering te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133078_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/09/2015