Import-/exportinstellingen

U kunt uw Norton Identity Safe-gegevens exporteren ter beveiliging, voor gegevensherstel of wanneer u uw Norton Identity Safe-gegevens naar een nieuw apparaat overbrengt. De back-upbestanden worden opgeslagen als DAT- of CSV-bestanden.

De optie Importeren/Exporteren is alleen beschikbaar op Windows.

Het wachtwoord van uw safe kan niet opnieuw worden ingesteld. Het is dus raadzaam regelmatig een back-up te maken van uw safegegevens. Wanneer u de automatische back-upfunctie inschakelt, worden er automatisch back-ups van uw safe gemaakt en lokaal opgeslagen op uw apparaat. U kunt de back-ups van uw safe oproepen via Users\<gebruikersnaam>\My Documents\Norton Identity Safe Backups\<Norton-accountnaam>.

U kunt de bestanden waarvan u een back-up heeft gemaakt, met een wachtwoord beveiligen. Het is raadzaam een wachtwoord te gebruiken voor een betere beveiliging van uw Norton Identity Safe-gegevens. Het back-upwachtwoord hoeft niet hetzelfde te zijn als uw Identity Safe-wachtwoord. Als u automatische back-up heeft ingeschakeld, worden de bestanden waarvan back-ups zijn gemaakt, automatisch beveiligd met het wachtwoord van uw safe. U moet het wachtwoord opgeven bij het importeren van de Norton Identity Safe-gegevens waarvan u een back-up heeft gemaakt.

U kunt uw Norton Identity Safe-gegevens importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up heeft gemaakt.

U kunt de gegevens ook verwijderen nadat de import is voltooid.

U kunt het volgende doen in het venster Importeren/exporteren :

Importeren

U kunt gegevens importeren vanuit het bestand waarvan u een back-up heeft gemaakt.

Wanneer u de Norton Identity Safe-gegevens importeert, heeft u de volgende opties:

• De geïmporteerde gegevens met bestaande gegevens samenvoegen.

• Bestaande gegevens vervangen door geïmporteerde gegevens.

Exporteren

U kunt een back-up van de Norton Identity Safe-gegevens maken in de bestandsindeling .dat of.csv. U kunt een van de volgende opties selecteren:

• Back-upindeling voor Identity Safe - DAT-bestand

• Zonder opmaak - CSV-bestand (alleen aanmeldingen en opmerkingen)

Het is raadzaam om regelmatig een back-up van al uw Norton Identity Safe-gegevens te maken. Stel bij het exporteren van uw gegevens een wachtwoord in om misbruik van uw Norton Identity Safe-gegevens te voorkomen.

Automatische back-up

Er wordt automatisch een back-up gemaakt van uw safe en deze wordt lokaal opgeslagen op uw apparaat. Als u deze optie wilt gebruiken, selecteert u Schakel automatische back-ups in.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133077_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/09/2015