Portemonnee toevoegen

U kunt een portemonnee maken om uw bank- of kaartgegevens automatisch in te vullen wanneer u online financiële transacties uitvoert. In de portemonnee kunt u gegevens van uw kaart, bankrekening of betaling bewaren. Tijdens online financiële transacties vult Password Manager automatisch de details in de toepasselijke velden in, gebaseerd op de betaalmethode die u selecteert. Als u bijvoorbeeld betaling via creditcard selecteert, vult Password Manager automatisch alle vereiste creditcardgegevens in.

Als u meerdere creditcards heeft, kunt u meerdere betalingen met verschillende sets informatie maken. Wanneer u een betaalwebsite bezoekt, kunt u een van de gemaakte betalingen selecteren om de betaling te voltooien.

U kunt ook naamloze betalingen maken voor gebruik op onbekende websites, waar u uw persoonlijke gegevens liever niet verstrekt. Naamloze betalingen geven geen hint voor financiële gegevens, zodat u ze veilig op onbekende websites kunt gebruiken.

In Windows kunt u een naamloze betaling maken.

Een portemonnee toevoegen in Windows

1. Klik op het Norton Password Manager -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton Password Manager op het tabblad Portemonnee.

3. Klik op de vervolgkeuzelijst boven aan het venster en kies Nieuwe betaling.

4. Voer de vereiste details in het venster BETALING MAKEN in.

U kunt de betaaltypen Creditcard of Bankrekening kiezen. De velden in het venster BETALING MAKEN zijn afhankelijk van het betaaltype dat u kiest.

In het veld Factuuradres staan de adressen die u al heeft opgeslagen. U kunt een adres uit de lijst kiezen voor de betaling die u heeft gemaakt.

5. Klik op Opslaan.

Een portemonnee toevoegen op Android of iOS

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app.

2. Tik in het scherm van de safe op Portemonnee.

3. Tik op het plusteken bovenaan het scherm.

4. Selecteer in het scherm Nieuw portemonnee-item toevoegen het betaalsysteem waarvoor de details moeten worden ingevoerd.

5. Voer de vereiste details in de sectie Nieuwe betaling maken in.

6. Tik op het vinkje.

U kunt een portemonnee aan uw Favorieten toevoegen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133076_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/08/2018