Het wachtwoord voor een aanmelding updaten

Een goede beveiligingsgewoonte is het wachtwoord voor een aanmelding regelmatig te wijzigen. U kunt uw aanmeldingsgegevens in Identity Safe bijwerken telkens wanneer u uw wachtwoord voor een webpagina wijzigt. De bijgewerkte gegevens worden automatisch ingevuld wanneer u de webpagina van die aanmelding de volgende keer bezoekt.

U kunt uw nieuwe aanmeldingsgegevens in Identity Safe ook bijwerken wanneer u op een webpagina bent. Identity Safe vraagt of u uw aanmeldingen wilt bijwerken.

Het wachtwoord voor een aanmelding bijwerken

1. Ga naar de webpagina waarvoor u het wachtwoord wilt wijzigen.

2. Wis het automatisch ingevulde wachtwoord.

3. Voer het nieuwe wachtwoord in, en klik op de knop of koppeling waarmee u wordt aangemeld.

Norton Identity Safe slaat de aanmeldingsgegevens automatisch op.

Het wachtwoord voor een aanmelding bijwerken via Norton Identity Safe

1. Open uw browser en selecteer het menu Safe open/Safe gesloten op de Norton-werkbalk.

Het menu Safe gesloten wordt weergegeven wanneer u bent afgemeld bij uw online safe. U moet het wachtwoord van uw online safe opnieuw invoeren voor toegang tot uw safegegevens.

2. Selecteer onder het menu Safe open de optie Instellingen en klik vervolgens op Aanmeldingen bewerken.

U kunt uw aanmeldingen ook bewerken op de hoofdpagina van Norton Identity Safe. Klik onder de sectie Aanmeldingen op de bewerkingsoptie voor de aanmeldingen die u wilt wijzigen.

3. Klik onder het venster Aanmeldingen bewerken in de sectie Details op de koppeling Weergeven naast het vakje Wachtwoord.

Het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren wordt weergegeven. Dit venster verschijnt alleen als u in het venster Wachtwoord & beveiliging het beveiligingsniveau van het Identity Safe-wachtwoord hebt gewijzigd in Vraag mijn wachtwoord voordat een aanmelding of formulier wordt ingevuld.

4. Doe het volgende in het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren :

• Typ in het venster Wachtwoord invoeren uw Identity Safe-wachtwoord.

• Klik op Valideren.

5. Typ in het venster Aanmeldingen bewerken in het vak Wachtwoord het nieuwe wachtwoord.

6. Klik op Sluiten.

7. Klik in het bevestigingsvenster op Ja.

Norton Identity Safe-aanmeldingen

Uw aanmeldingen beheren

Aanmeldingen opslaan

Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133075_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/07/2012