Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen

In Norton Identity Safe kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen voor de aanmeldingen die u heeft opgeslagen. De bijgewerkte gegevens worden automatisch ingevuld wanneer u de betreffende webpagina de volgende keer bezoekt.

De gebruikersnaam wijzigen

1. Open uw browser en selecteer het menu Safe open/Safe gesloten op de Norton-werkbalk.

Het menu Safe gesloten wordt weergegeven wanneer u bent afgemeld bij uw online safe. U moet het wachtwoord van uw online safe opnieuw invoeren voor toegang tot uw safegegevens.

2. Selecteer onder het menu Safe open de optie Instellingen en klik vervolgens op Aanmeldingen bewerken.

U kunt uw aanmeldingen ook bewerken op de hoofdpagina van Norton Identity Safe. Klik onder de sectie Aanmeldingen op de optie Bewerken voor de aanmeldingen die u wilt wijzigen.

3. Selecteer in het venster Aanmeldingen bewerken onder de sectie Aanmeldingen de naam van de website waarvoor u de gebruikersnaam wilt veranderen.

4. Klik onder de sectie Details naast het vak Gebruikersnaam op Wijzigen.

5. In het dialoogvenster Gebruikersnaam typt u de nieuwe gebruikersnaam in het vak Nieuwe gebruikersnaam invoeren.

6. Klik op OK.

7. Klik op Sluiten in het venster Aanmeldingen bewerken.

Het wachtwoord wijzigen

1. Open uw browser en selecteer het menu Safe open/Safe gesloten op de Norton-werkbalk.

Het menu Safe gesloten wordt weergegeven wanneer u bent afgemeld bij uw online safe. U moet het wachtwoord van uw online safe opnieuw invoeren voor toegang tot uw safegegevens.

2. Selecteer onder het menu Safe open de optie Instellingen en klik vervolgens op Aanmeldingen bewerken.

3. Selecteer in het venster Aanmeldingen bewerken onder de sectie Aanmeldingen de naam van de website waarvoor u het wachtwoord wilt wijzigen.

4. Klik onder de sectie Details naast het vak Wachtwoord op Weergeven.

Het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren wordt weergegeven. Dit venster verschijnt alleen als u in het venster Wachtwoord & beveiliging het beveiligingsniveau van het Identity Safe-wachtwoord hebt gewijzigd in Vraag mijn wachtwoord voordat een aanmelding of formulier wordt ingevuld.

5. Doe het volgende in het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren :

• Typ in het venster Wachtwoord invoeren uw Identity Safe-wachtwoord.

• Klik op Valideren.

6. Typ in het venster Aanmeldingen bewerken in het vak Wachtwoord het nieuwe wachtwoord.

7. Klik op Sluiten.

8. Klik op Ja in het bevestigingsdialoogvenster om de wijzigingen op te slaan.

Norton Identity Safe-aanmeldingen

Uw aanmeldingen beheren

Aanmeldingen opslaan

Het wachtwoord voor een aanmelding updaten

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133074_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/07/2012