Aanmeldingen opslaan

Met Identity Safe kunt u de aanmeldingen handmatig en automatisch opslaan. Aanmeldingen bieden u een veilige en eenvoudige manier om de aanmeldingsvelden in te vullen op de websites die u bezoekt. U kunt de optie Automatisch invullen gebruiken om Identity Safe de aanmeldingsgegevens automatisch te laten invullen wanneer u de website weer bezoekt. Als u meerdere aanmeldingen voor dezelfde website heeft opgeslagen, kunt u met Identity Safe een specifieke aanmelding voor de website kiezen. In dit geval wordt de laatst opgeslagen aanmelding gebruikt tijdens het automatisch invullen. Als u zich wilt aanmelden met een andere aanmelding, kiest u de aanmelding die u wilt gebruiken op de informatiebalk.

U moet zijn aangemeld bij Identity Safe om de aanmeldingen op te slaan die u op een website gebruikt. Als de velden Wachtwoord en Gebruikersnaam leeg zijn, vraagt Identity Safe u niet om de aanmelding op te slaan.

Uw aanmeldingen worden standaard automatisch opgeslagen. Als u deze instelling wilt wijzigen, voert u een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows klikt u in het hoofdvenster van Norton Identity Safe op Instellingen > Browsen en configureert u de optie Mijn gegevens opslaan wanneer ik me bij een website aanmeld. U kunt kiezen uit de opties Altijd, Nee of Vragen. Standaard is Altijd ingesteld.

• Voor Android tikt u in de Norton Identity Safe-app op App-knop > Instellingen > Safe > Aanmeldingen en wachtwoorden en schakelt u Mijn gegevens opslaan wanneer ik me bij een website aanmeld in of uit.

• Voor iOS tikt u in de Norton Identity Safe-app op App-knop > Instellingen > Safe en verplaatst u de schakelaar Aanmeldingen automatish opslaan naar aan of uit.

Met behulp van Identity Safe kunt u alle aanmeldingsgegevens bekijken die u voor een website heeft opgeslagen, zelfs nadat het product is verlopen.

Een aanmelding opslaan

1. Ga naar de website waarvoor u uw aanmelding wilt opslaan.

2. Voer uw aanmeldingsgegevens in, en klik op de optie of link waarmee u wordt aangemeld.

Identity Safe slaat uw aanmeldingsgegevens automatisch op wanneer u ze de eerste keer invoert.

Extra aanmeldingen voor een website opslaan

1. Ga naar de website waarvoor u andere aanmeldingsgegevens wilt opslaan.

Uw aanmeldingsgegevens verschijnen automatisch op de website.

2. Wis de aanmeldingsgegevens die op de website verschijnen.

3. Voer uw nieuwe aanmelding in, en klik op de optie of link waarmee u wordt aangemeld.

4. Klik in de vraag Wilt u uw opgeslagen aanmelding voor deze site vervangen? op Nieuwe opslaan.

U ziet deze vraag alleen voor de eerste extra aanmelding die u opslaat voor dezelfde website.

5. Klik in Deze nieuwe aanmelding een naam geven op Opslaan. Norton Identity Safe geeft deze aanmelding standaard een naam. Als u de naam wilt wijzigen, wist u de ingevulde naam en typt u een nieuwe.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133073_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 26/10/2015