Aanmeldingen bewerken of verwijderen

Alle adressen die u heeft opgeslagen, worden op het tabblad Aanmeldingen weergegeven. U kunt de details bewerken van alle aanmeldingen die u heeft opgeslagen. U kunt een aanmelding ook verwijderen als u die niet meer nodig heeft.

Een aanmelding bewerken of verwijderen in Windows

1. Klik op het Norton Password Manager -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

2. Klik op het tabblad Aanmeldingen in het hoofdvenster van Norton Password Manager.

3. Klik op de aanmelding die u wilt bewerken of verwijderen.

U kunt de optie Sorteren op gebruiken om een aanmelding sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een aanmelding zoeken in het vakje Zoeken in uw safe.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een aanmelding wilt bewerken, klikt u in het weergegeven venster op Bewerken en brengt u de gewenste wijzigingen aan. Vervolgens klikt u op Opslaan.

• Als u een aanmelding wilt verwijderen, klikt u in het weergegeven venster op Verwijderen en vervolgens op Ja in de melding.

Een aanmelding verwijderen op Windows of iOS

1. Aanmelden bij de Norton Password Manager-app

2. Tik in het scherm van de safe op Aanmeldingen.

3. Tik op de aanmelding die u wilt bewerken of verwijderen.

U kunt ook in het zoekvakje naar een aanmelding zoeken.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een aanmelding wilt bewerken, tikt u op het bewerkingspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm, voert u de vereiste wijzigingen door en tikt u op het vinkje.

• Als u een aanmelding wilt verwijderen, tikt u op Deze aanmelding verwijderen rechtsonder in het scherm en bevestigt u de verwijdering in het waarschuwingsdialoogvenster. Afhankelijk van uw instelling wordt u mogelijk om uw safewachtwoord gevraagd om de verwijdering te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71133070_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/08/2018