Contact opnemen met Norton Support

Belangrijkste redenen voor klanten om contact op te nemen met de ondersteuning.

Ondersteuningsopties

• Norton biedt 24x7 ondersteuning voor alle Norton-producten waarvoor ondersteuning nog niet is beëindigd. U vindt de lijst met momenteel ondersteunde producten in Ondersteuningsbeleid.

Ondersteuningsfuncties :

• Gratis ondersteuning : de ondersteuning voor al uw Norton-producten is gratis.

• 24x7 ondersteuning : u kunt ons altijd bereiken, wanneer u wilt. We staan altijd klaar voor onze klanten: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

• Gratis upgrades : met een geldig abonnement zijn gratis upgrades beschikbaar voor uw Norton-beveiligingsproducten.

• Gratis producten en hulpprogramma's : naast uw Norton-beveiligingsproduct kunt u andere hulpprogramma's en producten downloaden en installeren, zoals Norton Family, Norton Safe Web, Norton Password Manager.

Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning voor legitieme Norton Support-vertegenwoordigers of -hulpmiddelen en om uw gewenste methode van ondersteuning te kiezen.

Contactmogelijkheden:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71088540
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/01/2021