Identity Safe-gegevens exporteren

U kunt uw Identity Safe-gegevens exporteren ter beveiliging, voor gegevensherstel of om uw gegevens naar een nieuwe computer over te brengen.

U moet uw safewachtwoord valideren om uw Identity Safe-gegevens te kunnen exporteren.

U kunt de volgende opties gebruiken om uw Identity Safe-gegevens te exporteren:

Bestandsindeling

Hier kunt u de indeling van het back-upbestand selecteren.

Uw opties zijn:

• Back-upindeling voor Identity Safe

Hiermee kunt u een back-up van uw Identity Safe-gegevens maken in de bestandsindeling .dat.

• Zonder opmaak - CSV-bestand (alleen aanmeldingen en notities)

Hiermee kunt u een back-up van uw Identity Safe-gegevens maken in de bestandsindeling .csv. U kunt de kaartgegevens niet in deze indeling naar uw safe exporteren.

Symantec raadt u aan een back-up te maken van uw Identity Safe-gegevens in de back-upindeling voor Identity Safe voor betere bescherming.

Mijn gegevens exporteren naar

Hiermee kunt u een back-up maken van al uw Identity Safe-gegevens naar een door u opgegeven locatie.

U kunt de locatie intypen of naar de locatie navigeren en de bestandsnaam met de extensie .dat of .csv invoeren.

Wachtwoord(optioneel)

Hier kunt u een wachtwoord opgeven voor het back-upbestand.

U moet dit wachtwoord opgeven wanneer u de back-upgegevens wilt herstellen. Het is raadzaam een wachtwoord op te geven om uw gegevens tegen misbruik te beschermen. U kunt een wachtwoord opgeven dat afwijkt van uw Identity Safe-wachtwoord.

Als u uw Identity Safe-gegevens in CSV-indeling exporteert, wordt het veld Wachtwoord uitgeschakeld.

Bevestigen

Hier kunt u het opgegeven wachtwoord bevestigen.

Als u uw Identity Safe-gegevens in CSV-indeling exporteert, wordt het veld Wachtwoord uitgeschakeld.

Import-/exportinstellingen

Uw Identity Safe-gegevens exporteren

Uw Identity Safe-gegevens importeren

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70635090_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013