Site is onveilig

Symantec heeft deze website geanalyseerd en vastgesteld dat een bezoek aan deze pagina onveilig is. Deze website probeert mogelijk schadelijke software op uw computer te installeren.

De website die u bezoekt, bevat mogelijk computerbedreigingen, identiteitsbedreigingen en hinderlijke elementen. Voorbeelden van computer- en identiteitsbedreigingen zijn virussen, Trojaanse paarden en wormen. Voorbeelden van hinderlijke elementen zijn hackprogramma's, pop-ups, grapvirusprogramma's, trackware, misleidende toepassingen en ongewenste toepassingen. Deze bedreigingen kunnen uw computer aanvallen en schadelijke code installeren zonder uw toestemming. U kunt het aantal computerbedreigingen, identiteitsbedreigingen en hinderlijke elementen zien in het pop-upvenster Websitebeveiliging.

Het bezoeken van deze pagina wordt afgeraden. U kunt op de optie Volledig rapport klikken om meer informatie over deze website te verkrijgen.

U kunt deze link ook gebruiken om feedback over deze website te geven en reviews van andere Norton-klanten te lezen.

Protection Online

Norton Identity Safe

Zoeken op internet met Norton Safe Search

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70601667_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013