Identity Safe-gegevens importeren

U kunt uw Identity Safe-gegevens importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up heeft gemaakt. U kunt de Identity Safe-gegevens ook uit het mobiele profiel importeren.

Het bestand dat u wilt importeren, mag niet groter zijn dan 15 MB voor CSV-bestanden en 35 MB voor NPM-bestanden.

Wanneer u de Identity Safe-gegevens importeert, heeft u de volgende opties:

• De geïmporteerde gegevens samenvoegen in uw cloudsafe.

• De bestaande Identity Safe-gegevens die u in uw safe heeft opgeslagen, vervangen door de geïmporteerde gegevens.

U kunt de volgende opties gebruiken om uw Identity Safe-gegevens te importeren:

Mijn gegevens importeren uit

Hiermee kunt u naar het bestand navigeren vanwaaruit u uw Identity Safe-gegevens wilt importeren.

Wanneer u een extern station met een mobiel profiel aansluit, krijgt u de volgende opties:

• Mobiel profiel (Station:Station:\)

Selecteer deze optie als u de Identity Safe-gegevens van uw mobiele profiel wilt importeren in de cloudsafe.

• Back-upbestand

Selecteer deze optie als u de Identity Safe-gegevens wilt importen vanuit het bestand waarvan u eerder een back-up heeft gemaakt.

Wachtwoord

Hier kunt u het wachtwoord opgeven.

U moet hetzelfde wachtwoord invoeren dat u heeft opgegeven toen u een back-up maakte van uw gegevens. Als u de gegevens van uw mobiele profiel wilt importeren, moet u het wachtwoord van uw mobiele profiel opgeven.

Tijdens import van gegevens:

Hier kunt u de importopties selecteren.

Uw opties zijn:

• Met bestaande gegevens samenvoegen

Hiermee kunt u de geïmporteerde Identity Safe-gegevens samenvoegen in de cloudsafe. Wanneer u de gegevens samenvoegt, worden de geïmporteerde gegevens toegevoegd aan de gegevens die u al heeft opgeslagen.

• Bestaande gegevens vervangen

Hiermee kunt u de geïmporteerde Identity Safe-gegevens vervangen in de cloudsafe. Wanneer u de gegevens vervangt, overschrijven de geïmporteerde gegevens de gegevens die u al heeft opgeslagen.

Deze opties verschijnen alleen wanneer u Identity Safe-gegevens vanaf een back-upbestand importeert.

Verwijder oorspronkelijke gegevens na samenvoeging

Hiermee kunt u selecteren of de Identity Safe-gegevens na het importeren van het mobiele profiel moeten worden verwijderd.

Deze optie verschijnt alleen wanneer u gegevens van een mobiel profiel importeert.

Import-/exportinstellingen

Uw Identity Safe-gegevens importeren

Uw Identity Safe-gegevens exporteren

Beveiligingsinstellingen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70600116_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/07/2013