Identity Safe-wachtwoord wijzigen

U moet uw Identity Safe-wachtwoord regelmatig wijzigen om uw gegevens veilig te houden en niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen.

Als u uw Identity Safe-wachtwoord van uw safe in de cloud wilt wijzigen, moet het opgegeven wachtwoord voldoen aan de volgende kenmerken:

• ten minste acht tekens

• ten minste één hoofdletter

• ten minste twee cijfers (0 tot en met 9)

• ten minste één symbool (zoals * > & $ %)

• Het wachtwoord mag niet overeenkomen met de gebruikersnaam of het wachtwoord van uw Norton-account.

U kunt de volgende opties gebruiken om uw Identity Safe-wachtwoord te wijzigen:

Huidig wachtwoord

Hiermee kunt u het huidige Identity Safe-wachtwoord invoeren.

De geheugensteun geeft voor uw huidige wachtwoord de hint weer die u tijdens de eerste installatie heeft opgeslagen.

Geheugensteun

Hiermee kunt u de geheugensteun voor het huidige Identity Safe-wachtwoord bekijken.

De Geheugensteun geeft voor uw huidige wachtwoord de hint weer die u tijdens eerste installatie heeft opgeslagen.

Wachtwoordsterkte

Hiermee kunt u de sterkte van het wachtwoord bekijken.

De afbeelding geeft de sterkte van het wachtwoord aan.

Hoe maak ik een sterk wachtwoord?

Hiermee kunt u meer informatie weergeven over het maken van sterke wachtwoorden.

Nieuw wachtwoord

Hiermee kunt u een nieuw Identity Safe-wachtwoord invoeren.

Wachtwoord bevestigen

Hiermee kunt u het wachtwoord nogmaals invoeren om het wachtwoord te bevestigen dat u in het vak Nieuw wachtwoord heeft getypt.

Geheugensteun

Hiermee kunt u een geheugensteun opgeven om uw wachtwoord terug te halen voor het geval u het vergeet.

Beveiligingsinstellingen

Norton Identity Safe

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70600105_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013