Uw Norton-account aanmaken

Met Norton Identity Safe kunt u een cloudsafe maken om uw Identity Safe-gegevens in op te slaan. De Identity Safe-gegevens worden online opgeslagen via uw Norton-account. Per Norton-account kunt u maar één safe in de cloud hebben. U moet u aanmelden bij uw Norton-account om een cloudsafe aan te maken. Als u geen Norton-account heeft, kunt u in het venster Uw Norton-account maken een nieuwe Norton-account aanmaken.

Via de link Privacybeleid onder in het venster kunt u meer informatie verkrijgen over het gebruik van de Norton-account.

Het venster Uw Norton-account maken bevat de volgende opties:

Land/regio

Hier selecteert u uw land of regio.

Voornaam

Hier voert u uw voornaam in.

Achternaam

Hier voert u uw achternaam in.

E-mailadres

Hier voert u het e-mailadres in dat u wilt gebruiken om uw Norton-account te registeren.

E-mailadres opnieuw invoeren

Hier typt u uw e-mailadres opnieuw om het te bevestigen.

Wachtwoord

Hier voert u een wachtwoord voor uw nieuwe Norton-account in.

Wachtwoord opnieuw invoeren

Hier typt u uw wachtwoord opnieuw om het te bevestigen.

Stuur mij productupdates, aanbiedingen en beveiligingsnieuwsbrieven via e-mail

Hier kunt u aangeven of u e-mails over productupdates, aanbiedingen en beveiligingsnieuwsbrieven wilt ontvangen.

Wachtwoord onthouden

Hiermee krijgt u ook toegang tot uw Norton-account wanneer u zich afmeldt bij uw computer of uw computer opnieuw opstart.

Deze optie is standaard geselecteerd.

Aanmelden bij een bestaande Norton-account

Hiermee kunt u zich aanmelden bij een bestaande Norton-account en het venster Norton-account maken verlaten.

Aanmelden

Hier kunt u een nieuwe Norton-account registreren.

Uw Norton-account aanmaken

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Norton Identity Safe

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70600089_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013