Safe openen

Met Norton Identity Safe kunt u zich aanmelden bij Identity Safe via de Norton-werkbalk in uw browser.

Het venster Safe openen bevat de volgende opties:

Wachtwoord invoeren

Hier kunt u het Identity Safe-wachtwoord van uw safe in de cloud opgeven.

Geheugensteun weergeven

Hiermee kunt u de geheugensteun weergeven die u heeft opgegeven toen u uw cloudsafe instelde.

Safe openen

Hier kunt u zich aanmelden bij uw safe in de cloud.

Meld u af bij Identity Safe wanneer u van uw computer weggaat om uw Identity Safe-gegevens te beschermen.

Onder aan het venster Safe openen staat een opmerking met het verzoek u aan te melden bij uw Norton Account. Als u al bent aangemeld bij uw Norton-account, kunt u de opties Afmelden of Gebruiker wijzigen selecteren. Wanneer u op de optie Gebruiker wijzigen klikt, wordt het venster Aanmelden bij Norton-account weergegeven. In dit venster kunt u zich bij een andere Norton-account aanmelden.

Norton Identity Safe

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Aanmeldingen bewerken of verwijderen

Portemonnee toevoegen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70600080_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013