Uw Norton Identity Safe-account instellen

Met Norton Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke informatie beheren en van extra beveiliging bij online transacties profiteren. De verschillende functies in Identity Safe bieden veilige opslag voor uw persoonlijke gegevens zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens.

Identity Safe biedt veilige opslag voor het volgende:

• Aanmeldingsgegevens zoals gebruikers-ID en wachtwoorden voor uw e-mailaccounts.

• Persoonlijke gegevens zoals adres, geboortedatum en paspoortnummer.

• Creditcardgegevens zoals kaartnummer en vervaldatum.

In het venster Uw Norton Identity Safe-account instellen kunt u uw Norton-accountgegevens valideren om een cloudsafe te maken. Hiermee wordt uw Norton-account gezocht op basis van het e-mailadres dat u heeft opgegeven.

Het venster Uw Norton Identity Safe-account instellen bevat de volgende opties:

E-mailadres

Hier kunt u het e-mailadres weergeven dat u heeft gebruikt bij het aanmaken van uw Norton-account.

Wachtwoord

Hier kunt u het wachtwoord opgeven dat u heeft gebruikt bij het aanmaken van uw Norton-account.

Wachtwoord vergeten?

Hiermee kunt u uw wachtwoord van uw Norton-account ophalen.

Als u uw Norton-accountwachtwoord bent vergeten, klikt u op de link Wachtwoord vergeten en krijgt u een tijdelijk wachtwoord. Voer het e-mailadres in dat u heeft opgegeven toen u uw Norton-account aanmaakte. Symantec stuurt een tijdelijk wachtwoord naar uw e-mailadres. U moet uw wachtwoord opnieuw instellen nadat u zich bij uw Norton-account heeft aangemeld.

E-mailadres wijzigen

Hiermee kunt u uw e-mailadres wijzigen.

Volgende

Hiermee kunt u u bij uw Norton-account aanmelden.

U moet u aanmelden bij uw Norton-account om een cloudsafe aan te maken.

Norton Identity Safe

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Uw Norton-account aanmaken

Beveiligingsinstellingen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70596070_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013