Uw online safe openen

Met Norton Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke informatie beheren en van extra beveiliging bij online transacties profiteren. De verschillende functies in Identity Safe bieden veilige opslag voor uw persoonlijke gegevens zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens.

Dankzij de Identity Safe-functie kunt u uw Identity Safe-gegevens onderweg gebruiken. U kunt een cloudsafe maken en uw gegevens daarin opslaan. U heeft toegang tot uw vertrouwelijke Identity Safe-gegevens vanaf elke computer die met internet is verbonden.

Per Norton-account kunt u maar één safe in de cloud hebben.

Het venster Uw online safe openen bevat de volgende opties:

Uw Identity Safe-wachtwoord invoeren voor toegang tot uw opgeslagen aanmeldingen

Hier kunt u het Identity Safe-wachtwoord van uw safe in de cloud opgeven.

Geheugensteun weergeven

Hiermee wordt de geheugensteun weergegeven die u bij het instellen van uw Identity Safe heeft opgegeven.

Safe openen

Hier kunt u zich aanmelden bij uw safe in de cloud.

Nieuwe safe maken

Hiermee kunt u uw cloudsafe opnieuw instellen om een nieuwe safe te maken.

De gegevens in uw cloudsafe worden hierbij permanent verwijderd.

Norton Identity Safe

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Aanmeldingen bewerken of verwijderen

Portemonnee toevoegen

Een notitie bewerken of verwijderen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70596068_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013