Notities bewerken

Met de sectie Notities bewerken op de startpagina van Norton Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke persoonlijke gegevens opslaan en beheren. Als u verschillende identificatienummers heeft, kan het lastig zijn om die allemaal te beheren. Met Notities bewerken worden al uw vertrouwelijke gegevens veilig opgeslagen, zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken terwijl u online bent. In Notities bewerken kunt u uw burgerservicenummer, rijbewijsnummer, verzekeringspolisnummer en paspoortnummer opslaan.

U kunt ook privéaccounts, vergrendelingscombinaties, documenten, notities, Frequent Flyer-nummers, bankrekeningnummers, verificatievragen en juridische en financiële informatie opslaan.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Titel

Hiermee kunt u de lijst bekijken met alle notities die u heeft gemaakt.

De lijst wordt bijgewerkt nadat u de notities opslaat die u in de sectie Details invoert.

Details

Hiermee kunt u een titel opgeven voor de notities en informatie over de notities die u maakt.

Nieuwe notities maken

Hiermee kunt u nieuwe notities maken.

Opslaan

Hiermee kunt u nieuwe notities opslaan.

Deze optie is alleen beschikbaar wanneer u notities bewerkt of maakt.

Notities bewerken

Hiermee kunt u een notitie bewerken.

Notities verwijderen

Hiermee kunt u een notitie verwijderen.

Een notitie bewerken of verwijderen

Beveiligingsinstellingen

Import-/exportinstellingen