Browserinstellingen

Via de Bladeropties in Norton Identity Safe kunt u configureren hoe Identity Safe moet werken wanneer u online bent.

Het is raadzaam de standaard browserinstellingen te behouden.

U kunt de Bladeropties gebruiken om het volgende te doen:

• Identity Safe configureren om uw aanmeldingen en adressen weer te geven wanneer u een website bezoekt

• Automatisch invullen van uw aanmeldingen in- of uitschakelen wanneer u een website bezoekt

• Wachtwoordbeheer van de browser in- of uitschakelen

• Uw referenties automatisch opslaan wanneer u een website bezoekt

Als u browser instellingen wilt oproepen op Windows, klikt u in het hoofdvenster van Norton Identity Safe op het instellingen pictogram in de vorm van een tandwiel, en klikt u vervolgens op het tabblad Browsen.

Als u browser instellingen wilt oproepen op Mac, klikt u op de menubalk op Norton Identity Safe, Voorkeuren en vervolgens op het tabblad Browsen.

U kunt kiezen uit:

Aanmelding opslaan

Hiermee kunt u de volgende opties configureren:

• Mijn gegevens opslaan wanneer ik me bij een website aanmeld : Hiermee kunt u de gegevens opslaan voor de websites die u bezoekt. U kunt kiezen uit:

• Altijd

• Nee

• Vragen

• Schakel het wachtwoordbeheer van de browser uit : Hier geeft u aan hoe u wilt dat het wachtwoordbeheer van de browser functioneert. U kunt kiezen uit:

• Ja

• Nee

• Vragen

Informatiebalk

Hiermee kunt u de volgende opties configureren:

• Mijn aanmeldingen weergeven wanneer ik er meerdere voor één site heb hiermee worden uw aanmeldingsgegevens weergegeven telkens wanneer u een website bezoekt die meerdere aanmeldingen heeft.

• Mijn invulopties weergeven telkens wanneer ik een pagina bezoek met een in te vullen formulier : hiermee worden uw adressen weergegeven telkens wanneer u een webpagina bezoekt met formulieren waarin u uw persoonlijke gegevens moet invullen.

• Vraag mij om mijn safe te openen : Vraagt u uw safe te openen telkens wanneer u een website bezoekt met velden om in te vullen.

Invullen

Mijn aanmeldingen automatisch invullen wanneer ik websites bezoek : hiermee worden de aanmeldingsgegevens voor websites die u bezoekt, automatisch ingevuld.

Automatisch invullen op sites met beveiligingsbedreigingen : hiermee geeft u op hoe u wilt dat Identity Safe reageert bij websites met beveiligingsbedreigingen. U kunt kiezen uit de volgende opties:

• Ja

• Nee

• Vragen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70595363_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/09/2015