Norton-menu

Via het Norton-menu heeft u toegang tot de diverse functies van Antiphishing, Identity Safe en Norton Safe Web. De Norton-werkbalk wordt automatisch aan de browsers Internet Explorer, Firefox en Chrome toegevoegd wanneer u Norton Identity Safe installeert.

In het Norton-menu heeft u de volgende opties:

Productrondleiding

Hiermee krijgt u een snelle toer van Norton Identity Safe. U kunt de optie Volgende selecteren om de verschillende functies van Norton Identity Safe te bekijken, wat een beter inzicht in het product geeft.

Site rapporteren

Hiermee kunt u de huidige antiphishing-beoordeling naar Symantec sturen.

Instellingen

Hiermee kunt u het venster Bladeropties openen.

Standaardinstellingen voor zoeken

Hiermee kunt u leren hoe u de standaard zoekmachine op uw browser kunt configureren.

Mijn Norton-account

Hiermee kunt u deze website openen: https://account.norton.com.

Via Norton-account kunt u uw product bij Symantec registreren en al uw Norton-producten op één plaats beheren.

Norton Safe Share inschakelen / Norton Safe Share uitschakelen

Hiermee kunt u de optie Delen in- of uitschakelen.

U kunt de website delen met uw vrienden via Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail of Google Mail. De optie Delen is standaard ingeschakeld. Als u Delen wilt uitschakelen, kunt u de optie Norton Safe Share uitschakelen gebruiken.

Netwerkproxy configureren

Hiermee kunt u het venster Proxy-instellingen voor netwerk openen.

Wanneer u via een proxyserver een verbinding met internet maakt, moet u de details van de proxyserver opgeven.

Via het venster Proxy-instellingen voor netwerk kunt u instellingen voor automatische configuratie invoeren, evenals proxy-instellingen en verficatie-instellingen voor de proxyserver. Met de Proxy-instellingen voor netwerk kunt u verbinding maken met internet terwijl u taken uitvoert, zoals het activeren van het product of het openen van ondersteuningsopties.

Help

Hiermee kunt u de Help-pagina van het Norton-menu bekijken.

Norton Identity Safe

Hier kunt u het venster Norton Identity Safe weergeven.

U kunt uw Norton Identity Safe-product bijwerken via Controleren op nieuwe updates in het venster Norton Identity Safe.

U kunt het licentiebeleid van Symantec ook bekijken in het venster Norton Identity Safe.

De Norton-werkbalk

De Norton-werkbalk of Norton-werkbalkknop in- of uitschakelen

Protection Online

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70595362_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013