Identity Safe is ingesteld

In Norton Identity Safe kunt u een cloudsafe maken om uw vertrouwelijke gegevens op te slaan, zoals uw creditcardgegevens en wachtwoorden. U kunt een cloudsafe instellen door het set-upbestand van Norton Identity Safe te installeren. Nadat u een cloudsafe heeft gemaakt, verschijnt het venster Identity Safe is ingesteld.

U kunt Norton Safe Search instellen als uw standaardzoekmachine voor een uitgebreidere zoekervaring op het web. U kunt zelfs voordat u een website bezoekt, controleren of deze schadelijk is. Norton Safe Search maakt gebruik van Ask.com om zoekresultaten te genereren. Norton Safe Search toont de beveiligingsstatus van de website en de Norton-classificatie voor alle gegenereerde zoekresultaten.

Klik op Aan de slag onder aan het venster Identity Safe is ingesteld om het proces af te ronden.

Norton Identity Safe

Import-/exportinstellingen

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Norton Identity Safe-cloudsafe

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70595286_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013