Identiteitskaart

In Norton Identity Safe kunt u een kaart toevoegen of bewerken. Wanneer u Identity Safe gebruikt om uw persoonlijke gegevens te beheren, worden uw gegevens beveiligd tegen identiteitsdiefstal en keyloggers.

Met Identity Safe kunt u uw persoonlijke gegevens onder de volgende categorieën invoeren:

Algemeen

U kunt details invoeren zoals kaartnaam, naam, geslacht en geboortedatum. Ook kunt u een wachtwoord en extra beveiliging voor uw kaart instellen.

Als u de kaart oproept op een andere webpagina dan uw standaardregio, worden de velden mogelijk niet goed ingevuld. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als op uw kaart de VS is ingevuld als standaardregio en u een Franse webpagina bezoekt. In dat geval moet u bij het invullen van het formulier de kaart gebruiken waarop Frankrijk als regio is ingevuld.

Contactinformatie

Hiermee kunt u uw informatie voor contactpersonen invoeren. zoals uw e-mailadres, postadres en telefoonnummers.

Creditcard

Hier kunt u uw creditcardgegevens invoeren. Standaard creditcardgegevens zijn kaarttype, vervalgegevens en kaartnummer. U kunt geen creditcardnummer van meer dan 16 cijfers invoeren.

Uit veiligheidsoverwegingen geeft Identity Safe niet het volledige creditcardnummer weer, maar alleen de laatste vier cijfers.

U kunt het venster Identiteitskaarten bewerken ook openen vanuit het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk.

Portemonnee toevoegen

Beveiligingsinstellingen

Aanmeldingen

Notities

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70595275_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013