Een wachtwoord voor uw online safe maken

Met Norton Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke informatie beheren en van extra beveiliging bij online transacties profiteren. De verschillende functies in Norton Identity Safe bieden veilige opslag voor uw persoonlijke gegevens zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens.

In Norton Identity Safe kunt u een cloudsafe maken en uw Identity Safe-gegevens voor uw Norton-account opslaan. U heeft toegang tot uw gevoelige Identity Safe-gegevens vanaf elke computer die met internet is verbonden.

Dit venster wordt weergegeven wanneer geen cloudsafe aan uw Norton-account is gekoppeld.

Behalve de functies zoals het opslaan van aanmeldingen, kaarten en notities biedt uw cloudsafe de volgende mogelijkheden:

• Uw Identity Safe-gegevens importeren uit het bestand waarvan u al een back-up heeft gemaakt. U kunt ook de gegevens importeren die u heeft opgeslagen in het draagbare profiel van een oudere versie van het product naar de huidige versie.

• Identity Safe-gegevens exporteren naar een DAT-bestand.

Per Norton-account kunt u maar één safe in de cloud hebben.

U kunt de volgende opties gebruiken in het venster Een wachtwoord voor uw online safe maken :

Wachtwoord maken

Hier kunt u een wachtwoord opgeven voor Identity Safe.

U moet een sterk wachtwoord opgeven wanneer u een cloudsafe maakt. Als u een zwak wachtwoord opgeeft, vraagt Identity Safe u om een sterk wachtwoord.

U mag alleen een cloudsafe maken via Identity Safe als u een sterk wachtwoord opgeeft.

Wachtwoord bevestigen

Hiermee kunt u uw wachtwoord bevestigen.

Geheugensteun

Hier kunt u een geheugensteun opgeven om uw wachtwoord terug te halen als u dit vergeten bent.

Safe maken

Hiermee kunt u een cloudsafe maken.

De Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Uw Identity Safe-gegevens exporteren

Uw Identity Safe-gegevens importeren

Norton Identity Safe-cloudsafe

Norton Identity Safe

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70595087_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013