Norton Identity Safe

Norton Identity Safe helpt u om uw identiteiten te beheren en uw online transacties te beveiligen.

Via de volgende functies in Norton Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke gegevens bekijken:

Aanmeldingen

Hiermee kunt u uw aanmeldingsinformatie beheren, zoals de aanmeldingsgegevens van uw online bankrekening, id's voor e-mail en wachtwoorden.

Kaarten

Hiermee kunt u uw persoonlijke gegevens beheren, zoals adressen, geboortedatum en creditcardgegevens.

Notities

Hiermee kunt u persoonlijke gegevens beheren zoals paspoort- en burgerservicenummers.

U kunt uw Identity Safe-gegevens toevoegen door een van de pictogrammen Kaarten, Aanmeldingen en Notities aan de rechterkant van de Norton Identity Safe-webpagina te selecteren.

U kunt de hoofdpagina van Norton Identity Safe instellen als uw startpagina via het startpictogram onder de optie Norton Safe Search.

Deze optie is alleen beschikbaar als u de hoofdpagina van Norton Identity Safe niet als uw startpagina heeft ingesteld.

U heeft ook toegang tot de volgende functies op de Norton Identity Safe-webpagina:

Weergeven

Hiermee kunt u de volgende weergaven selecteren voor de gegevens van uw kaarten, aanmeldingen en notities:

• Weergave Miniatuur

• Weergave Raster

Weergeven

Hiermee kunt u uw aanmeldingsgegevens categoriseren volgens de beschikbare optie in de vervolgkeuzelijst. De vervolgkeuzelijst bevat verschillende categorieën, zoals E-mail, Bankieren, Winkelen en Sociale netwerken. De mappen die tijdens het maken van de aanmeldingen zijn gemaakt, worden ook weergegeven in de vervolgkeuzelijst. U kunt de map uit de vervolgkeuzelijst kiezen om alle aanmeldingen in die map weer te geven.

Deze optie is alleen beschikbaar voor de functie Aanmeldingen.

Safe doorzoeken

Hiermee kunt u snel zoeken in de functies Kaarten, Aanmeldingen en Notities.

Norton Safe Search

Hiermee kunt u uw webzoekervaring uitbreiden. Norton Safe Search maakt gebruik van Ask.com om zoekresultaten te genereren. Norton Safe Search toont de beveiligingsstatus van de website en de Norton-classificatie voor alle gegenereerde zoekresultaten.

Norton Identity Safe

Portemonnee

Aanmeldingen

Notities

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70463190_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013