Een reparatie herstellen om een eerdere herstelsessie van Norton Power Eraser ongedaan te maken

Als u denkt dat Norton Power Eraser een bestand of registerbestand ten onrechte van uw computer heeft verwijderd, kunt u de herstelsessie ongedaan maken om de bestanden en registersleutels te herstellen.

Een reparatie herstellen

1. Start Norton Power Eraser.

2. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Accepteren.

3. Klik op het pictogram Eerdere oplossing ongedaan maken.

4. Selecteer in het venster Vorige herstelsessies een herstelsessie die u ongedaan wilt maken en klik op Volgende.

5. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen in het venster Vorige herstelsessie en klik op Ongedaan maken.

6. Klik op Nu opnieuw opstarten om het herstel te voltooien.

7. Nadat u de computer opnieuw heeft opgestart, geeft Norton Power Eraser de bestanden weer die zijn hersteld. Klik op Gereed.

Wat u nog meer kunt doen met Norton Power Eraser:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70458950_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 18/08/2017