Scanlogboeken van Norton Power Eraser bekijken

Tijdens elke systeemscan maakt Norton Power Eraser een logboek met belangrijke systeeminformatie zoals:

• Besturingssystemen op de computer

• Geïnstalleerde stuurprogramma's

• De processen en services die op de computer actief zijn

• Opstartitems

• Invoegtoepassingen voor browsers

• Bestanden die als risico worden gedetecteerd en ondernomen acties

Het logboek heeft een XML-indeling. Gebruik voor de beste weergave een XML-viewer.

Scanlogboeken weergeven

1. Start Norton Power Eraser.

2. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Accepteren.

3. Klik op het pictogram Eerdere oplossing ongedaan maken.

4. Selecteer een sessie onder Vorige herstelsessies en klik vervolgens op Weergeven.

5. Het logboekbestand wordt in uw standaardwebbrowser geopend.

Wat u nog meer kunt doen met Norton Power Eraser:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70458830_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/07/2018