Instellingen van Norton Power Eraser configureren

Met Norton Power Eraser kunt u een netwerkproxy instellen, logboekinstellingen aanpassen, multiboot-controles uitvoeren en de rootkitscan opnemen.

Instellingen van Norton Power Eraser configureren

1. Start Norton Power Eraser.

2. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Accepteren.

3. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen.

4. Hiermee worden de opties voor netwerkproxy-instellingen, logboekinstellingen, Multiboot-controle en de rootkitscan weergegeven.

5. Als uw netwerk proxy-instellingen gebruikt om verbinding te maken met internet, kunt u die aanpassen met de optie Configureren.

6. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u niet zeker weet wat uw proxy-instellingen zijn, selecteert u Instellingen automatisch detecteren.

Als u een automatisch configuratiescript heeft, selecteert u Automatisch configuratiescript gebruiken en typt u het script in het URL-tekstvak.

• Als u uw proxyserverinstellingen wel weet, selecteert u Gebruik een proxyserver voor uw HTTP-verbindingen, en typt u het serveradres en het poortnummer.

• Als uw proxyserver verificatie vereist, selecteert u Ik heb rechten nodig om via mijn firewall of proxyserver een verbinding te maken. Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord.

7. Klik op Toepassen en vervolgens op OK wanneer u de proxy-instellingen van het netwerk heeft bijgewerkt.

8. Als u meer dan een besturingssysteem op uw computer heeft, kunt u met Norton Power Eraser ook systeem- -en registerbestanden van andere besturingssystemen scannen. Als u ook andere besturingssystemen in de scan wilt opnemen, selecteert u Multiboot-controle inschakelen

Als u niet meerdere besturingssystemen op uw computer heeft, wordt de optie Multiboot-controle grijs weergegeven.

9. Voer een van de volgende handelingen uit om uw logboekinstellingen te configureren:

• Als u de locatie van het logboekbestand wilt wijzigen, bladert u naar de gewenste locatie en selecteert u die.

• Als u de logboekgeschiedenis wilt verwijderen, klikt u op Logboekgeschiedenis verwijderen.

• Klik op Standaardinstellingen gebruiken als u de standaardinstellingen wilt herstellen.

Wanneer de logboekgeschiedenis is verwijderd, kunt u eerdere herstelsessies van Norton Power Eraser niet langer ongedaan maken.

10. De rootkitscan is standaard opgenomen in Norton Power Eraser. Als u geen rootkitscan wilt opnemen, schakelt u de optie Rootkitscan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

De rootkitscan wordt alleen op het huidige besturingssysteem uitgevoerd, en hierna moet het systeem opnieuw worden opgestart. De overige, inactieve besturingssystemen worden niet gescand, zelfs niet als de optie voor multiboot-controle is ingeschakeld.

11. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Wat u nog meer kunt doen met Norton Power Eraser:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70458654_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/07/2018