Automatische taken in- of uitschakelen

Norton 360 Online voert automatische taken uit om uw pc zo onopvallend mogelijk te beveiligen. Deze automatische taken omvatten het scannen op virussen, controleren van uw internetverbinding, bijwerken van back-ups en downloaden van beveiligingsupdates. Deze activiteiten worden op de achtergrond uitgevoerd wanneer uw pc aanstaat.

Als items uw aandacht vereisen, geeft Norton 360 Online een bericht weer waarin de huidige status wordt weergegeven of waarin u wordt gevraagd iets te doen. Ziet u geen berichten, dan doet Norton 360 Online zijn werk en is uw pc beveiligd.

U kunt Norton 360 Online altijd openen voor een compleet overzicht van uw pc-status of om de beveiligingsdetails te bekijken.

Wanneer een achtergrondactiviteit in voortgang is, geeft Norton 360 Online een bericht weer in het meldingsgebied uiterst rechts op de taakbalk. De resultaten van de recentste Norton 360 Online-activiteiten worden weergeven zodra u de volgende keer het hoofdvenster van Norton 360 Online opent. Wilt u een actueel rapport van Norton 360 Online-activiteiten zien, dan kunt u het overzicht in het venster Maandelijks rapport bekijken.

Automatische taken in- of uitschakelen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Taakplanning.

3. Voer de volgende handelingen uit op het tabblad Automatische taken van het venster Taakplanner :

• Selecteer de functie die u automatisch wilt laten uitvoeren.

Schakel het selectievakje Taken in om alle functies aan te vinken.

• Hef de selectie op van de functie die u niet automatisch wilt laten uitvoeren.

Schakel het selectievakje Taken uit om alle functies uit te schakelen.

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Maandelijks rapport weergeven

Status van Norton 360 Online

Details van beveiligingsfuncties weergeven

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7044309_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/09/2011