De Norton-service activeren

U moet uw service eerst activeren om alle Norton-functies te kunnen gebruiken. Activering gaat de verspreiding van illegale kopieën tegen en verzekert dat u echte Symantec-software gebruikt.

Als u met internet bent verbonden, wordt de service automatisch geactiveerd wanneer u de service voor het eerst start na installatie. Als u de service niet tijdens installatie heeft geactiveerd, wordt u telkens wanneer u de service start gevraagd om deze te activeren. U ontvangt bovendien regelmatig een activeringswaarschuwing totdat u de service activeert.

1. Start uw Norton-service.

2. Klik in het hoofdvenster op Verlengen of Nu activeren.

U kunt in de activeringswaarschuwing ook op Nu activeren klikken.

3. Meld u aan bij uw Norton-account met uw Norton-gegevens als u hierom wordt gevraagd.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een productsleutel heeft, klikt u op Sleutel invoeren, voert u de productsleutel in en volgt u de instructies op het scherm.

• Bij beschikbare licenties selecteert u het abonnement en volgt u de instructies op het scherm.

• Klik op Abonnement kopen als u een licentie wilt aanschaffen. U wordt naar de Norton Store-website gebracht, waar u uw aanschaf kunt voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70306846_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/10/2016