Functies van Norton 360

Dit zijn de functies van de huidige versie van Norton 360. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

Norton 360 combineert proactieve beveiliging tegen bedreigingen, automatische back-up en pc-afstellingsprogramma's in een uitgebreide oplossing die u beschermt tegen bedreigingen en uw bestanden tegen verlies, en die pc-prestaties optimaliseert.

Belangrijkste functies en voordelen

• Productversie die altijd up-to-date is: Norton stuurt u gedurende het jaar automatisch belangrijke product- en functie-updates. De nieuwste versie wordt geïnstalleerd zonder dat u iets hoeft te doen.

• Laag voor verwijdering van bedreiging: biedt bescherming tegen virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen. Vermijdt onveilige websites en verdachte downloads.

• Scam Insight: beoordeelt de reputatie van een website en laat u weten of u uw persoonlijke gegevens veilig kunt invoeren, zodat u zeker kunt zijn dat de gegevens niet door cybercriminelen worden gestolen.

Belangrijkste kenmerken

• PEP (Proactive Exploit Protection) - beveiligt Windows-apparaten tegen zogenaamde 'zero-day' aanvallen; dit zijn aanvallen die proberen misbruik te maken van niet-gedetecteerde en niet-gepatchte zwakke plekken (of kwetsbaarheden) in Windows-toepassingen of in het besturingssysteem zelf.

• Onbekende en verdachte bestanden worden door de emulator uitgevoerd en geanalyseerd in een geïsoleerde, beschermde virtuele omgeving om te zien wat de bestanden doen voordat ze op het apparaat van de gebruiker mogen worden uitgevoerd.

• Met cloud-besturingselementen in uw Norton-account kunt u via internet met een paar eenvoudige muisklikken Norton 360 herstellen, bijwerken, verlengen en installeren. Het brengt alle beschikbare Norton Protection voor andere apparaten, zoals uw Mac®-computer, smartphone of tablet, op één plek samen.

• Netwerkverdedigingslaag stopt online bedreigingen voordat ze uw computer kunnen bereiken.

• Plant taken die veel systeembronnen vereisen om ze te laten uitvoeren wanneer u de pc niet gebruikt.

• De slimme Norton Insight-technologie richt zich alleen op de bestanden die risico lopen voor snellere, kortere scans die minder vaak hoeven te worden uitgevoerd.

• Norton Protection System biedt zes gepatenteerde beschermingslagen die bedreigingen sneller en accurater detecteren en elimineren dan andere technologieën.

• Met back-uptoegang via het web kunt u waar en wanneer u maar wilt foto's, video's en andere bestanden waarvan u online een back-up heeft gemaakt, downloaden en delen via de cloud.

• Pc-afstelling lost algemene computerproblemen op, maakt geheugen vrij, verwijdert onnodige bestanden en ruimt uw vaste schijf op.

• Norton System Insight laat u zien hoe bestanden en toepassingen de prestaties van uw computer beïnvloeden, en zorgt dat uw computer optimaal blijft werken.

• Automatische back-up maakt alleen een back-up van uw foto's, muziek en andere belangrijke bestanden wanneer u de computer niet gebruikt, zodat u niet wordt gestoord en u er niet aan hoeft te denken.

• Slimme tweerichtingsfirewall voorkomt dat cybercriminelen uw pc hacken en uw persoonlijke gegevens stelen, zonder dat u constant wordt gevraagd om beveiligingsbeslissingen te nemen.

• Norton Identity Safe beschermt uw online identiteit beter dan ooit, wanneer u online winkelt, bankiert, surft en games speelt. U kunt zich met één klik aanmelden bij sites, en webformulieren worden automatisch ingevuld om te voorkomen dat cybercriminelen uw gegevens stelen terwijl u typt.1

• Met Beheer van ouderlijk toezicht kunt u Norton Family via Norton 360 openen.

• Stille modus stelt waarschuwingen en updates uit om te voorkomen dat games en films worden onderbroken of vertraagd.

• Met behulp van Norton Download Intelligence 2.0 kunt u bepalen of een gedownload bestand of gedownloade toepassing gevaarlijk is voordat u deze op uw computer installeert of uitvoert.

• File Insight biedt u gedetailleerde informatie over de bestanden op uw computer, inclusief de bron van het bestand (de website of URL) en of het te vertrouwen is.

• Scant e-mail en expresberichten op verdachte koppelingen, bijlagen en andere trucs die cybercriminelen gebruiken om uw identiteit en uw zuurverdiende geld te stelen.

• Bescherming van kwetsbare punten bewaakt beveiligingsgaten (kwetsbaarheden) in uw besturingssysteem, toepassingen, browsers en browserplug-ins om te voorkomen dat bedreigingen een voet tussen de deur krijgen.

• SONAR -bescherming op basis van gedrag controleert uw computer op verdacht gedrag om zo snel nieuwe aanvallen, crimeware en andere bedreigingen te kunnen detecteren.

• Norton Bootable Recovery Tool maakt een nood-dvd/USB waarmee u weer gauw aan de slag kunt als uw computer is geïnfecteerd. Deze tool kunt u zelfs gebruiken als uw computer door een infectie niet meer normaal functioneert of niet meer opstart.

• Via Maandelijkse rapporten kunt u zien wat Norton in de afgelopen maand heeft gedaan om u en uw pc te beschermen.

• Antispam gebruikt dezelfde technologie als in grote bedrijven wordt gebruikt om ongewenste, gevaarlijke en frauduleuze e-mails te blokkeren.

• Norton Safe Web beschermt uw computer proactief terwijl u over het web surft, door u direct in uw zoekresultaten voor onveilige en onechte websites te waarschuwen en ze te blokkeren.

• Opstartbeheer: vermindert de tijd die het uw computer kost om op te starten.

• Beheer van bandbreedte 2.0 past automatisch updates van Norton-gegevensgebruik aan wanneer u verbinding maakt met 3G-netwerken om overschrijding van uw maandelijkse downloadlimiet en hoge internetrekeningen te voorkomen.

• Antiphishing-technologie blokkeert frauduleuze phishing-websites die door online scammers zijn opgezet om uw geld, wachtwoorden en identiteit te stelen.

• Browserbeveiliging beschermt u proactief door te controleren op online bedreigingen en deze te blokkeren terwijl uw browser laadt. Hiermee worden online bedreigingen gestopt voordat deze schade kunnen aanrichten.

• Instellingen voor energiebesparing maximaliseert de levensduur van uw laptopbatterij door niet-kritieke activiteiten uit te stellen tot uw computer op een stopcontact wordt aangesloten.

• Gratis technische ondersteuning voor de hulp die u nodig heeft, via telefoon, e-mail en chat.

1 Norton Identity Safe-ondersteuning voor de Microsoft Edge-browser is momenteel alleen in het Engels beschikbaar

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70057459_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 11/04/2017