Ik kan geen programma starten nadat ik de taak Uw register opruimen heb uitgevoerd met Norton Utilities 15.0 in Windows 8

Norton Utilities 15.0 of eerdere versies zijn niet compatibel met Windows 8. Het is niet raadzaam Norton Utilities 15.0 of eerdere versies in Windows 8 te gebruiken.

Herstel de registerback-ups om te controleren of Norton Utilities dit probleem heeft veroorzaakt.

STAP 1

Registerback-ups herstellen

1. Start Norton Utilities.

2. Klik in het linkerdeelvenster op Herstellen.

3. Klik in het rechterdeelvenster op Herstellen.

4. Selecteer alle items in de lijst met back-ups en klik vervolgens op Herstellen.

Controleer of u uw programma nu kunt starten. Indien dit het geval is, gaat u naar stap 2 om Norton Utilities te verwijderen.

STAP 2

Norton Utilities verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter :

Appwiz.cpl

3. Selecteer Norton Utilities in de lijst met toepassingen en klik vervolgen op Installatie ongedaan maken.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Als de verwijdering is voltooid, opent u Windows Verkenner en bladert u naar de volgende locatie:

C:\Program Files\

6. Indien aanwezig verwijdert u de map Norton Utilities 15.0.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v69980077_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8
Laatste wijziging: 25/03/2013