Studielessen over Norton Power Eraser voor Windows XP/Vista

Norton Power Eraser is een gratis te downloaden hulpprogramma waarmee u bedreigingen van uw computer kunt verwijderen. Met dit hulpprogramma kunt u de computer scannen op bedreigingen, ook als u al een ander Norton-product of een beveiligingsproduct van een andere fabrikant gebruikt. Als u de computer niet in Normale modus kunt opstarten, kunt u dit hulpprogramma in de Veilige modus uitvoeren. Norton Power Eraser is eenvoudig te downloaden en u kunt uw computer er snel mee scannen om de agressiefste computervirussen te detecteren. Dit hulpprogramma hoeft niet te worden geïnstalleerd.

Als u Windows 11, Windows 10, Windows 8 of Windows 7 heeft, lees dan Studielessen over Norton Power Eraser voor Windows 11/10/8/7.

Het Norton Power Eraser-hulpprogramma is alleen compatibel met computers met een Microsoft Windows-besturingssysteem. Het werkt niet op computers met Mac OS, WinPE, Android en iOS.

Norton Power Eraser maakt gebruik van agressieve methoden om bedreigingen te detecteren. Daardoor is het risico aanwezig dat ook betrouwbare programma's voor verwijdering worden geselecteerd. Voordat u bestanden verwijdert, moet u de pagina met scanresultaten dus zorgvuldig bekijken.

Norton Power Eraser downloaden en een scan uitvoeren

1. Downloaden Norton Power Eraser.

2. Druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik op het bestand NPE.exe.

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

3. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

Norton Power Eraser controleert of de nieuwe versie beschikbaar is en vraagt u deze te downloaden.

4. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

5. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten.

Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkit-scan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

6. Wacht tot de scan is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v69675421
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/10/2021