Een back-up van de bestanden maken

Wanneer u uw voorkeursinstellingen voor het maken van back-ups in Norton 360 Online eenmaal hebt opgegeven, is het uitvoeren van back-ups heel gemakkelijk. Als u alle back-upsets hebt gepland zodat ze automatisch worden uitgevoerd, hoeft u zelfs helemaal niets te doen. Norton 360 Online voert automatisch back-ups uit voor alle back-upsets wanneer uw pc aan staat maar geen andere taken uitvoert. Norton 360 Online maakt echter niet automatisch een back-up van uw bestanden als de back-upbestemming een cd, dvd of Blu-ray-schijf is. Wanneer u een back-up naar deze bestemmingen maakt, is uw tussenkomst vereist.

Of u Norton 360 Online nu wel of niet hebt ingesteld om automatisch back-ups te maken van uw pc, u kunt altijd nog zelf een back-up uitvoeren. U hebt bijvoorbeeld belangrijke bestanden toegevoegd of aangepast en u wilt er zeker van zijn dat deze veilig zijn. In dit geval voert u een back-up handmatig uit. U kunt ook een back-up aan het einde van de dag uitvoeren als u niet op een automatische back-up wilt wachten.

U kunt de details van uw back-upactiviteiten bekijken onder de back-upcategorie in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

Een back-up maken van uw bestanden

1. Klik op Back-up en vervolgens op Back-up nu maken in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Volg alle instructies die Norton 360 Online hiervoor geeft.

Als u bijvoorbeeld een back-up van uw bestanden naar cd maakt, vraagt Norton 360 Online u een beschrijfbare cd te plaatsen.

3. Klik in het venster Back-up op Sluiten.

Een back-uplocatie selecteren

Een back-upschema bekijken of wijzigen

Optisch back-upstuurprogramma installeren

Gemaakte back-ups van bestanden verwijderen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958606_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011