Een geblokkeerd programma toestaan

Soms blokkeert de Norton 360 Online-firewall voor bepaalde programma's de toegang tot internet. Dit kunnen soms bepaalde programma's zijn voor streaming media, netwerkgames of aangepaste zakelijke toepassingen die door uw werkgever worden geleverd. Als u zeker weet dat de internetactiviteiten van het programma geen beveiligingsrisico vormen, kunt u de blokkering van internettoegang voor het programma uitschakelen.

Een geblokkeerd programma toestaan

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Firewall.

3. Op het tabblad Programmaregels selecteert u het programma waarvoor u internettoegang wilt toestaan.

4. Klik op Toestaan in de vervolgkeuzelijst Toegang voor de programma-ingang.

5. Klik op Toepassen.

Een geblokkeerd programma toestaan vanuit het venster Beveiligingsgeschiedenis

1. Klik op Taken in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Taken onder Algemene taken op Beveiligingsgeschiedenis controleren.

3. In het venster Beveiligingsgeschiedenis selecteert u Firewall - Activitieiten in de vervolgkeuzelijst Weergeven.

4. Selecteer de firewallactiviteit die gekoppeld is aan het geblokkeerde programma.

5. Klik op Meer informatie.

6. Klik in het venster Beveiligingsgeschiedenis - Geavanceerde details onder Acties op Toestaan.

Een programma verwijderen

Programmaregels

De Slimme firewall