Norton 360 Online-instellingen aanpassen

De standaardinstellingen voor Norton 360 Online bieden een veilige, automatische en efficiënte manier om uw computer te beschermen. Wilt u uw beveiligingsinstellingen wijzigen of aanpassen, dan kunt u de meeste functies via het venster Instellingen oproepen.

U kunt Norton 360 Online-instellingen op de volgende manieren configureren:

• U kunt de Aan/Uit -schakelaar gebruiken om een functie in of uit te schakelen. Wanneer u een functie uitschakelt, wordt de Aan/Uit -schakelaar rood weergegeven, waarmee wordt aangegeven dat uw computer kwetsbaar is voor beveiligingsbedreigingen. Wanneer u een functie inschakelt, wordt de Aan/Uit -schakelaar groen weergegeven, waarmee wordt aangegeven dat uw computer kwetsbaar is voor beveiligingsbedreigingen.

• U kunt de schuifregelaar van een beveiligingsfunctie naar de gewenste instelling slepen. Meestal biedt Norton 360 Online de instelling van de schuifregelaar zodat u kunt bepalen of beveiligingsbedreigingen automatisch moeten worden opgelost of dat toestemming moet worden gevraagd voordat actie wordt genomen.

• U kunt een beveiligingsfunctie configureren door de toepasselijke opties te selecteren of de gewenste informatie op te geven. De meeste opties zijn beschikbaar als selectievakjes die u kunt in- of uitschakelen.

U kunt ook de optie Alles standaard kiezen om de standaardinstellingen te herstellen.

• U kunt een voorkeursoptie in de vervolgkeuzelijst selecteren.

• U kunt de opties van Snelle bediening in- of uitschakelen.

De meeste vensters Instellingen van Norton 360 Online hebben ook de optie Standaardinstellingen. U kunt deze optie gebruiken om de standaardinstellingen te herstellen.

De Norton 360 Online-instellingen aanpassen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. In het venster Instellingen klikt u op de beveiligingsfunctie die u wilt aanpassen.

3. In het opgeroepen venster selecteert u de gewenste instellingen voor de optie.

U moet misschien op een tabblad klikken om de instellingen op te roepen die op dat tabblad worden vermeld.

4. In het venster Instellingen voert u een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

• Klik op Sluiten om het venster te sluiten zonder de wijzigingen op te slaan.

Instellingen van Norton 360 Online

Services voor Snelle bediening in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958566_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011