Meer cloudopslagruimte kopen

Uw abonnement omvat een hoeveelheid veilige cloudopslagruimte. Wanneer uw Norton-product een cloudback-up maakt, wordt de benodigde ruimte voor de back-up berekend. Als blijkt dat uw cloudopslagplaats over onvoldoende ruimte voor de back-up beschikt, geeft uw Norton-product dit aan en kunt u meer ruimte kopen.

U hoeft niet te wachten totdat het Norton-product aangeeft dat u meer cloudopslagruimte nodig heeft. U kunt te allen tijde extra ruimte kopen.

De Norton 360-abonnementen bieden geen mogelijkheid om extra online opslag te kopen. Voor de Norton 360-abonnementen moet u upgraden naar het volgende hogere abonnement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Klantenservice en ondersteuning.

U moet een verbinding met internet hebben om meer cloudopslagruimte te kopen.

We bieden 25 GB cloudopslagruimte voor elke productsleutel. U kunt de cloudopslagruimte die aan u is toegewezen, via uw Norton-account over uw computers verdelen. U heeft het Norton-product bijvoorbeeld op twee computers geïnstalleerd en deze onder dezelfde Norton-account geregistreerd. U kunt de opslagruimte tussen de twee computers delen. U gebruikt 10 GB cloudopslagruimte voor de eerste computer. Wanneer u de cloudopslag voor uw tweede computer met dezelfde Norton-account activeert, kan deze computer de resterende 15 GB ruimte gebruiken.

De cloudopslagruimte verschilt afhankelijk van het abonnement dat u heeft.

Extra cloudopslagruimte kopen tijdens een back-up

1. Wanneer uw Norton-product meldt dat meer online opslagruimte is vereist, klikt u op Meer opslag kopen.

In uw webbrowser wordt een beveiligde pagina geopend waarin u extra cloudopslagruimte kunt kopen.

De optie Meer opslag kopen is mogelijk niet beschikbaar voor alle Norton-producten.

2. Volg de instructies op het scherm.

Extra cloudopslagruimte kopen op andere momenten

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up en klik vervolgens op Meer opslagruimte in het hoofdvenster van het Norton-product.

In uw webbrowser wordt een beveiligde pagina geopend waarin u extra cloudopslagruimte kunt kopen.

3. Volg de instructies op het scherm.

Video: Extra online opslag voor back-ups kopen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958560
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/11/2021