Bestanden selecteren om te herstellen

Wanneer u back-upbestanden herstelt met Norton 360 Online, hoeft u misschien niet alle bestanden uit een back-up te herstellen. U kunt de bestanden herstellen die zijn beschadigd, per ongeluk zijn gewist of onjuist zijn gewijzigd. Norton 360 Online biedt verschillende manieren voor u om alleen de bestanden te selecteren die u moet herstellen.

Als u op de optie Naar bestanden en mappen bladeren klikt, krijgt u een lijst met alle back-upbestanden. U kunt de te herstellen bestanden eenvoudig selecteren door ze aan te vinken. U kunt de bestanden filteren op categorie via het het linkerdeel van het venster Bestanden herstellen.

De verschillende opties onder Categorie in het linkergedeelte van het venster zijn:

Alle bestandstypen

U kunt alle back-upbestanden in een back-upset bekijken.

Bestandscategorieën

U kunt alle bestandscategorieën in het linkerdeelvenster bekijken waarvan u eerder een back-up hebt gemaakt. Wanneer u op een bestandscategorie klikt, kunt u alle back-upbestanden van die categorie in het rechterdeelvenster bekijken.

Mappen

U kunt alle back-upmappen met beschikbare bestanden in een back-upset bekijken.

Geselecteerde bestanden

U kunt alle bestanden en mappen bekijken die u voor herstel selecteert.

U kunt ook naar een bepaald bestand zoeken via de optie Zoeken. U kunt items in het rechterdeelvenster uitsluiten als u niet wilt dat ze worden hersteld.

U kunt de te herstellen bestanden via één (of een combinatie) van de volgende methoden selecteren:

Alle bestanden en categorieën herstellen

U kunt alle back-upbestanden herstellen zonder een bestand in een back-upset uit te sluiten.

Bestanden herstellen met behulp van de zoekfunctie

U kunt zoeken op (een deel van) de bestandsnaam in de lijst met back-upbestanden en deze herstellen. U kunt ook jokertekens gebruiken, zoals sterretjes (*) of vraagtekens (?) bij het zoeken van bestands- of mapnamen. U kunt bijvoorbeeld *.doc typen om naar alle Microsoft Word-documenten te zoeken.

Afzonderlijke bestanden binnen een bestandscategorie herstellen

U ziet lijst met bestanden in elke bestandscategorie en u kunt kiezen welke bestanden u wilt herstellen.

U selecteert de bestanden en de bestandscategorieën die u wilt herstellen in het venster Bestanden herstellen.

Alle back-upbestanden selecteren die u wilt herstellen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Bestanden herstellen.

2. Schakel naast Bestanden in het venster Bestanden herstellen het selectievakje Alle bestanden en categorieën herstellen in.

Alle back-upbestanden en mappen in de back-upset worden geselecteerd voor herstel.

Te herstellen bestanden selecteren met behulp van de zoekfunctie

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Bestanden herstellen.

2. Typ in het tekstvak Zoeken onder Bestanden (een deel van) de bestandsnaam of de bestandsextensie.

3. Klik op Zoeken.

In het geopende venster worden de bestandsnamen weergegeven die de ingevoerde tekst bevatten.

4. Schakel de selectievakjes in van de bestanden die u wilt herstellen en klik vervolgens op OK.

5. Herhaal de stappen 2 tot en met 4 om meer bestanden toe te voegen aan de lijst met bestanden die Norton 360 Online moet herstellen.

Een te herstellen bestand in een bestandscategorie selecteren

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Bestanden herstellen.

2. In het venster Bestanden herstellen onder Bestanden klikt u op Naar bestanden en mappen bladeren.

3. Klik in het linkerdeelvenster onder Resultaten weergeven voor op een bestandscategorie met bestanden die u wilt herstellen.

4. In het rechterdeelvenster voert u een van de volgende handelingen uit:

• Selecteer de bestanden die u wilt herstellen.

• Als u alle bestanden in die categorie of map wilt herstellen, schakelt u het selectievakje bij de kop Back-up maken van item in.

5. Herhaal de stappen 3 tot en met 4 om meer bestanden toe te voegen aan de lijst met bestanden die Norton 360 Online moet herstellen.

U kunt de optie Geselecteerde bestanden onder Resultaten weergeven voor in het linkerdeelvenster gebruiken om alle geselecteerde bestanden te zien die u wilt herstellen.

6. Klik op OK.

Bestanden herstellen

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Een hersteldoel kiezen

Aangeven vanwaaruit bestanden moeten worden hersteld

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958548_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011