Een back-uplocatie selecteren

Norton 360 Online biedt verschillende soorten opslaglocaties voor back-ups. U kunt een andere locatie kiezen als uw back-upbehoeften veranderen, of als u uw back-ups op verschillende locaties wilt opslaan voor extra veiligheid.

Een back-uplocatie selecteren

1. Controleer of het apparaat waarop u de back-up wilt uitvoeren, is verbonden met uw pc en ingeschakeld.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

3. Op het tabblad Waar selecteert u de locatie en het apparaat waar u uw back-ups wilt opslaan.

Als het apparaat of de locatie niet in de lijst wordt weergegeven, klikt u op Lijst vernieuwen.

4. Klik op Instellingen opslaan.

Back-uplocaties

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958527_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/09/2011