Totale beveiliging

Norton 360 Online biedt totale beveiliging voor uw pc, inclusief antivirus- en spywarebeveiliging, beveiliging tegen online identiteitsdiefstal, back-up en pc-afstellingsmogelijkheden. Het biedt volledige beveiliging tegen een breed scala van bedreigingen, zodat u met alle vertrouwen op uw pc kunt werken en spelen.

Zodra u Norton 360 Online hebt geïnstalleerd en een opslagbestemming voor back-ups hebt ingesteld, zorgt het programma voor de rest. U hoeft verder niets anders te doen om beschermd te zijn. U kunt in Norton 360 Online ook uw firewall- of adwarebeveiliging aanpassen of uw eigen schema voor automatische activiteiten instellen

Norton 360 Online is gegroepeerd in de volgende vier beveiligingscategorieën:

Pc-beveiliging

Blokkeert en verwijdert virussen en spyware uit e-mails en gedownloade sites; beschermt tegen opkomende bedreigingen, scant e-mailbijlagen en schoont deze op en beveiligt verbindingen en gegevensoverdracht tussen uw computer en internet.

Identiteitsbescherming

Beveiligt tegen identiteitsdiefstal; controleert de authenticiteit van websites.

Back-up

Maakt een back-up van al uw belangrijke bestanden en gegevens op een keur aan opslaglocaties.

Pc-afstelling

Zoekt en verhelpt algemene computerproblemen, ruimt ongewenste cookies en bestanden op en defragmenteert de vaste schijf om pc-prestaties te optimaliseren.

De Norton 360 Online-scans

Uw gevoelige gegevens beveiligen

Norton Back-up maken en herstellen

Pc-afstelling

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958241_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011