Verbindingsproblemen oplossen

Norton 360 Online gebruikt een internetverbinding ter ondersteuning van een aantal beveiligingsfuncties. Als u via een proxyserver een verbinding met internet maakt, moet u de proxyinstellingen van Norton 360 Online configureren. U kunt Proxy-instellingen voor netwerk configureren in het venster Beheerinstellingen.

Als u geen verbinding met internet kunt maken nadat u Norton 360 Online hebt geïnstalleerd, kunt u contact opnemen met uw internetprovider voor ondersteuning.

Proxy-instellingen voor netwerk configureren

Proxy-instellingen voor het netwerk

Modus voor breedband met datalimiet