Handmatig op updates controleren

Als u de verbinding met internet op uw pc verbreekt, is het raadzaam op Norton 360 Online-updates te controleren wanneer u weer bent verbonden.

Handmatig op updates controleren

  1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op LiveUpdate uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

  2. Klik op Sluiten in het venster Norton LiveUpdate wanneer de LiveUpdate is voltooid.

Proxy-instellingen voor netwerk configureren

LiveUpdate

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958232_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011