Optimalisatie efficiënt gebruiken

Norton 360 Online optimaliseert de vaste schijf in uw pc automatisch waar nodig, zodat u hiervoor geen actie hoeft te ondernemen. U kunt echter een aantal procedures instellen waardoor Norton 360 Online de automatische optimalisatie efficiënter kan uitvoeren.

Met behulp van de volgende procedures kunt u automatische optimalisatie efficiënter maken:

Laat uw pc af en toe aanstaan als u deze niet gebruikt.

Norton 360 Online voert een schijfoptimalisatie uit wanneer uw pc niet actief is. Als u de pc uitschakelt zodra u klaar bent, kan Norton 360 Online geen automatische optimalisatie uitvoeren. Als u de pc tijdens het optimalisatieproces uitschakelt, start Norton 360 Online het optimalisatieproces opnieuw als u de pc weer aanzet.

Maak een schema voor optimalisatie.

Norton 360 Online optimaliseert indien nodig automatisch de vaste schijf. U kunt ook een schema instellen voor de optimalisatie.

Verwijder grote bestanden die u niet meer nodig hebt.

Grote bestanden zijn vaak meer gefragmenteerd dan kleinere. Deze gefragmenteerde bestanden zijn van invloed op de prestaties van uw computer.

Beveiligings- en prestatiescans plannen

Uw vaste schijven handmatig optimaliseren

Optimalisatie efficiënt gebruiken

Pc-afstelling

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958042_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011