Uw vaste schijven handmatig optimaliseren

U kunt de prestaties en betrouwbaarheid van uw pc verbeteren door de vaste schijven te optimaliseren. Norton 360 Online controleert uw vaste schijven automatisch op fragmentatie en optimaliseert deze als ze meer dan 30% zijn gefragmenteerd. U kunt altijd de recentste rapporten raadplegen om te bepalen of optimalisatie noodzakelijk is.

U kunt Schijfoptimalisatie alleen uitvoeren wanneer de schijf meer dan 15 procent vrije ruimte heeft.

Een aantal programma's, zoals filmbewerkingsprogramma's of programma's die een grote hoeveelheid schijfruimte vereisen, werken efficiënter als uw schijven zijn geoptimaliseerd. Als u liever niet wilt wachten totdat Norton 360 Online automatisch een optimalisatie uitvoert, kunt u de schijven handmatig optimaliseren.

Schijfoptimalisatie wordt niet uitgevoerd op pc met Solid State Hard Drive.

Uw vaste schijven handmatig optimaliseren

1. Klik op Pc-afstelling en vervolgens op Schijfoptimalisatie uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Wanneer de activiteit is voltooid, klikt u in het venster Pc-afstelling op Sluiten.

Details van beveiligingsfuncties weergeven

Schijf- en bestandsfragmentatie

Schijven opruimen

Pc-afstelling

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958039_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011