Een scan uitvoeren om onnodige bestanden op te ruimen

Met een opruimscan wordt op de vaste schijf van uw pc gezocht naar tijdelijke en ongebruikte bestanden om de prestaties te verbeteren en meer schijfruimte beschikbaar te maken. Norton 360 Online verwijdert automatisch de tijdelijke en ongebruikte bestanden van uw pc.

Diverse activiteiten, zoals uitgebreid surfen of een reeks software-installaties, produceren tijdelijke bestanden. U kunt een handmatige opruimscan uitvoeren om tijdelijke bestanden onmiddellijk te verwijderen.

Schijven opruimen

1. Klik op Pc-afstelling en vervolgens op Bestanden opruimen uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Wanneer de activiteit is voltooid, klikt u in het venster Pc-afstelling op Sluiten.

Schijven opruimen

Register opruimen uitvoeren

Pc-afstelling

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958036_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011