Schijven opruimen

Naar verloop van tijd kan de vaste schijf van uw pc een groot aantal tijdelijke en onnodige bestanden vergaren. Deze bestanden kunnen op den duur de beschikbare schijfruimte aanzienlijk verminderen en de prestaties van uw pc beïnvloeden. Norton 360 Online verwijdert automatisch de onnodige bestanden van uw schijf.

Tijdelijke bestanden die uw pc niet nodig heeft, kunnen uit de volgende bronnen afkomstig zijn:

Software-installaties

Bij het installeren van software op uw pc worden tijdelijke bestanden vaak als onderdeel van het installatieproces aangemaakt. Soms verwijdert het installatieprogramma deze tijdelijke bestanden niet na het voltooien van de installatie.

Browsen op het web

Wanneer u naar een webpagina gaat, downloadt uw browser de tekst en afbeeldingen die de inhoud van de pagina vormen. Als u klaar bent met het bekijken van de pagina, laat de browser veelal de gedownloade inhoud op uw pc staan. Met de gedownloade inhoud kan de pagina een volgende keer sneller kan worden weergegeven. Na verloop van tijd blijven steeds meer browserbestanden achter.

Programmafouten

Tijdens normale werking maken sommige programma's tijdelijke bestanden aan om de efficiëntie te verbeteren terwijl u werkt. Als een programma onverwacht wordt afgesloten vanwege een softwarefout, kunnen deze tijdelijke bestanden achterblijven.

Een scan uitvoeren om onnodige bestanden op te ruimen

Schijf- en bestandsfragmentatie

Pc-afstelling

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958033_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011