Soorten bedreigingen

Bedreigingen bestaan uit software die opzettelijk is gemaakt om uw gegevens te vernietigen, te wijzigen, vrij te geven of te blokkeren.

Bedreigingen kunnen in de volgende categorieën worden onderverdeeld:

Virussen

Virussen zijn kleine programma's die zich aan andere programma's vasthechten en zichzelf vervolgens vermenigvuldigen.

Wormen

Wormen kopiëren zichzelf net als virussen van pc naar pc, maar hechten zich niet aan andere programma's vast.

Trojaanse paarden

Dit zijn destructieve programma's die zich voordoen als een ander soort programma, maar schade toebrengen wanneer ze worden uitgevoerd.

Norton 360 Online scant uw pc op virussen, wormen, Trojaanse paarden en andere opzettelijk destructieve software. Uw internetverbinding worden ook gecontroleerd om u te beschermen tegen bedreigingen via internet die kwetsbare plekken in de software uitbuiten.

Soorten risico's

Soorten virussen

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958027_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011