Soorten risico's

Een risico is alles wat kan worden benut om uw pc en de gegevens daarop te beschadigen, of kan worden gebruikt om uw gegevens te stelen. Norton 360 Online beveiligt uw systeem tegen verschillende risico's.

Risico's kunnen in een aantal categorieën worden onderverdeeld:

Schadelijke software

Dit zijn programma's die opzettelijk zijn gemaakt om schade toe te brengen aan uw pc. Ze omvatten bedreigingen zoals virussen, wormen en Trojaanse paarden. Schadelijke software wordt soms malware genoemd.

Spyware

Deze programma's verbergen zich op uw pc. Ze controleren wat u doet, of om de informatie op uw pc te doorzoeken en deze gegevens naar de makers van de spyware te versturen.

Kwetsbare plekken

Deze risico's bestaan uit fouten in legitieme software die kunnen worden uitgebuit om schade te veroorzaken, gegevens te blokkeren of informatie te stelen. Kwetsbare plekken worden meestal via netwerkverbindingen uitgebuit.

Soorten virussen

Soorten bedreigingen

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958024_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011