Firewallinstellingen

Firewallinstellingen in Norton 360 Online controleren de internetverbinding van uw pc om deze te beschermen tegen ongewenste activiteiten en internetaanvallen.

De volgende tabbladen zijn beschikbaar in het venster met instellingen voor Firewall :

Algemene instellingen

Hiermee kunt u de algemene firewallfuncties activeren en de poorten aanpassen die uw computer gebruikt om webpagina's te openen.

Met de algemene instellingen kunt u bepalen hoe de firewall de ongebruikelijke protocollen en het netwerkverkeer van en naar uw computer moet verwerken. De firewall staat volgens de algemene instellingen inkomende of uitgaande verbindingspogingen toe of blokkeert deze, evenals het delen van bronnen met uw computer. U kunt de algemene instellingen ook gebruiken om de firewall verbindingspogingen van en naar de geblokkeerde en inactieve poorten op uw computer te laten bepalen.

Programmaregels

Hiermee kunt u instellingen beheren voor de programma's die een verbinding met internet maken.

Verkeersregels

Hiermee bepaalt u hoe de firewall de verschillende inkomende en uitgaande netwerkverbindingen hanteert.

U kunt de instellingen wijzigen om specifieke verbindingen met uw pc toe te staan of te weigeren.

Inbraakpreventie en browserbeveiliging

De optie voorkomt pogingen tot inbraak en beveiligt uw webbrowser tegen aanvallen door schadelijke websites.

U kunt de optie Downloadinformatie gebruiken die beschikbaar is op dit tabblad om uw computer te beveiligen tegen onveilige bestanden die u downloadt. Deze functie ondersteunt alleen dowloads die gebruikmaken van het HTTP-protocol en de browsers Internet Explorer en Firefox.

Geavanceerde instellingen

Hiermee kunt u de geavanceerde beveiligingsfuncties van Slimme firewall inschakelen

Met de geavanceerde instellingen kunt u de functie Automatisch programmabeheer in- of uitschakelen. Hiermee worden instellingen voor internettoegang automatisch geconfigureerd wanneer webprogramma's voor het eerst worden uitgevoerd.

De optie Automatic Learn IPv6 NAT Traversal Traffic is alleen beschikbaar wanneer Automatisch programmabeheer is ingeschakeld. Norton 360 Online biedt de optie Automatic Learn IPv6 NAT Traversal Traffic om het netwerkverkeer te beheren dat via Teredo met uw computer communiceert.

Nadat u Automatisch programmabeheer hebt uitgeschakeld, kunt u Geavanceerde gebeurteniscontrole inschakelen. Met de opties Geavanceerde gebeurteniscontrole worden de instellingen voor internettoegang geconfigureerd voor programma's met internettoegang, wanneer deze voor het eerst worden uitgevoerd.

Algemene firewallinstellingen

Instellingen voor Inbraakpreventie en browserbeveiliging

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

Instellingen van Norton 360 Online

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6946316_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011